Sınırsız Mine Bayrak Rozet

Sınırsız Mine Bayrak Rozet

Merhaba,

Bugün sizlere yeni sezonda en çok ilgil çeken Sınırsız Bayrak Rozet ürünümüzün neden bu kadar ilgi gördüğünü anlatmak istiyorum.

Alıştığımız, bayrak rozetlerde kırmızı rengin etrafında daima bir metal bordür (altın veya gümüş renkte) görmektir. Bu metal çizginin (bordürün) görevi kırmızı mineyi içinde muhafaza etmek ve kuruyana kadar dağılmamasını sağlamaktır. Minenin kuruyana kadar bir muhafaza içerisinde kalma gerekliliği nedeni ile yapılan rozetler düz veya düz şekle çok yakındır.

Şimdi yeniden Sınırsız Mine Bayrak rozete bakın lütfen. Kırmızı minenin etrafında bir metal bordür bulunmamaktadır. Ek olarak, rozetin dalgalanma hareketi ise bordürlü bir rozete kıyasla oldukça fazladır.

Kullanılan mine şeffaf olduğu için altındaki hareketi ortaya çıkartarak gerçekten dalgalanan bir bayrak görüntüsü oluşturmaktadır.

Sınırsız Mine teknolojisini gerçek anlamıyla doğru kullanan sadece RozetEvi firması olduğu için (www.rozetevi.com veya www.pinhome.com), bu özel rozeti sadece erozet.com adresinde perakende satışta bulacaksınız.

-Kaan

Bloga dön